original
Het blijft in de weken na de E3 wat schaars wat betreft sappige onthullingen en nieuwe informatie over games. Tóch kwam er van de week een aankondiging voorbij waar ik persoonlijk heel blij van ben geworden, zo blij dat ik hem zelfs tot onderwerp heb gemaakt van deze Jouw mening.

Ik heb het hier dan natuurlijk over BioShock: The Collection, die zoals bekend zal bestaan uit de drie tot nu toe verschenen delen. Je kan natuurlijk als je wil deze games al spelen via PlayStation Now, al maakt niet iedereen met een PlayStation 4 hier gebruik van. Net zoals ik dus en daarom ben ik zeer verheugd dat ik straks wel met deze drie games opnieuw aan de slag kan.

Naar mijn mening is de wereld van BioShock één van de, zo niet de meest bijzondere wereld die we in een game hebben gezien. De wereld kenmerkt zich door zijn artistieke en vooral kleurrijke omgevingen, maar laten we ook niet de bijzondere personages vergeten waar je mee te maken krijgt. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de unieke verhalen die verteld zijn en over de meest bizarre wapens en gadgets die je kan gebruiken.

Je merkt het, het enthousiasme spat er bij mij vanaf en dat toch voor drie games die oorspronkelijk onder andere voor de PS3 zijn verschenen. Nu ben ik natuurlijk zeer benieuwd naar wat jullie hiervan vinden, drop daarom vooral weer je mening in een reactie onder dit artikel.