Dragon’s Crown is een role playing game van ontwikkelaar Vanillaware. De game kwam in 2013 uit voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Dragon’s Crown is één van de vele games die sinds deze week zijn afgeprijsd in de ‘Big in Japan’ uitverkoop in de PlayStation Store, maar de game is in werkelijkheid helemaal niet te koop in de digitale winkel van Sony.

Dragon’s Crown is namelijk verwijderd uit de Europese PlayStation Store. Dit heeft te maken met een regeling tussen NIS America, de uitgever van de game in Europa, en Atlus. Dit laat NIS via Twitter weten. Gelukkig zal de game binnenkort gewoon weer terugkeren in de PlayStation Store. Wanneer dit precies zal zijn is alleen nog niet bekend.

The removal of Dragon’s Crown from the European PSN was part of NIS America’s and Atlus’s mutual agreement on this title. We are happy to announce that Dragon’s Crown will be available directly from Atlus in Europe through PSN.

Please look forward to Dragon’s Crown returning to the European PSN soon.

Mocht je al in het bezit zijn van Dragon’s Crown op de PlayStation 3 of PlayStation Vita, dan kan je de game gewoon nog downloaden en spelen.