Eerder deze week kondigden Treyarch en Activision het derde DLC pakket voor Call of Duty: Black Ops III aan. Deze nieuwe uitbreiding heet Descent en voegt vier nieuwe maps voor de multiplayer en een nieuwe Zombies map aan de game toe. We kregen toen al een trailer van de nieuwe Zombies map te zien en nu zijn er beelden van één van de multiplayer maps vrijgegeven.

De map die in de onderstaande video te zien is heet ‘Empire’ en is een remake van Raid, één van de meest populaire maps uit Call of Duty: Black Ops II. Visueel ziet Empire er prachtig uit en wij zijn benieuwd hoe de map nu speelt met de gameplay van Black Ops III.

De Descent DLC voor Call of Duty: Black Ops III is vanaf 12 juli beschikbaar voor de PlayStation 4. De uitbreiding komt een maand later naar de Xbox One en PC.

A reimagining of the fan-favorite Raid from Call of Duty®: Black Ops II, Empire is set in the heart of an authentic Roman villa recreated by a modern-day eccentric billionaire. Relive the glory days in a fresh environment enhanced by the Black Ops III chained movement system.