Vanmiddag is de Instant Game Collection update voor PlayStation Plus online gegaan. Het betreft hier de juli update die zoals gebruikelijk zes nieuwe games met zich meebrengt. Het is misschien – op de PlayStation 4 line-up na – niet de meest boeiende update deze keer, maar desalniettemin kan je ze nu in de PlayStation Store vinden om te downloaden.

Hieronder hebben we voor je gemak de nieuwe games op een rijtje gezet inclusief links naar de PlayStation Store, zodat je ze in je downloadlijst kan zetten of op afstand kan activeren. Dat laatste is natuurlijk gemakkelijk als je bijvoorbeeld op je werk zit, dan kan je vanmiddag als je thuis komt gelijk met de games aan de slag.

Er is overigens iets opvallends met deze update, aangezien aanvankelijk Fat Princess aangekondigd werd als gratis PlayStation 3 game. Die game is echter momenteel niet gratis binnen te halen, Yakuza 5 daarentegen wel. Mogelijk dat dit op het laatste moment is omgewisseld. De Yakuza 5 download kan je hier vinden.

Als laatste is er nog een mooie extra voor PlayStation Plus abonnees, namelijk een gratis Starter Pack voor Paragon. Dit pakket kan je hier vinden en downloaden.