NL_01_YouTube_Cover_Image (900 x 506)

Fans van de FIFA-reeks kunnen dit jaar weer stemmen voor welke voetballer ze op de cover van het nieuwste deel in de serie willen zien. Gamers kunnen uit vier atleten kiezen, namelijk James Rodriguez van Real Madrid, Anthony Martial van Manchester United, Eden Hazard van Chelsea en Marco Reus van Borussia Dortmund.

Om te stemmen op jouw favoriet moet je naar de FIFA Cover Vote-website. Daar kun je vanaf nu tot 20 juli om 8:59 uur elke dag een stem uitbrengen. Dit kun je ook doen door op Twitter gebruik te maken van de hashtag van desbetreffende speler, dus #FIFA17Hazard, #FIFA17James, #FIFA17Martial of #FIFA17Reus. Als je extra mogelijkheden wil hebben om je stem uit te brengen, maak dan gebruik van de automatisch delen-functie met de hashtag #FIFA17CoverReward.

Alle vier de spelers zijn wereldwijde ambassadeurs van FIFA 17 en hebben de ontwikkelaar geholpen om de gameplay te verbeteren. Zij hebben namelijk hun input gegeven over hoe spelers denken en bewegen op het veld en fysieke interactie hebben met een tegenstander.