Motorstorm: Apocalypse aangekondigd en eerste screenshots

Al een tijdje waren er geruchten over Motorstorm 3. Het leek er sterk op dat Motorstorm dit keer in de stad zou zijn, tijdens het vergaan van de aarde. Dat is allemaal correcte informatie, want vandaag heeft Sony Motorstorm: Apocalypse aangekondigd. Het zal inderdaad in de stad plaatsvinden. Het is een verlaten stad, nadat een groot deel van de aarde vergaan is en nog steeds aan het vergaan is. Sony zegt dat het niet langer alleen maar racen is, maar dat het echt een gevecht om te overleven. Hoewel dit niet echt een nieuwe feature voor Motorstorm lijkt, bevestigt het wel dat Motorstorm: Apocalypse behoorlijk heftig gaat worden.

Je kan in Motorstorm: Apocalypse uit dertien voertuigklassen kiezen, inclusief supercars, muscle cars, superbikes en zelfs choppers. Er zijn in totaal 40 races, maar die races zullen nooit hetzelfde zijn omdat er een heel onvoorspelbaar explosie systeem in zit. Iedere race zal dus een avontuur op zich zijn.

Er is een onderscheid tussen single player en multiplayer. Single player is een uniek verhaal van drie karakters. Alle drie hebben ze een andere moeilijkheidsgraad. In multiplayer kun je met zijn vieren offline of met zestien online racen. Er is een Game Mode Creator waarin je zelf je auto en speltype kan creeëren. Waarschijnlijk horen we daar later meer over.

Tenslotte heeft Sony aangegeven dat we helaas pas in 2011 met Motorstorm: Apocalypse aan de slag kunnen. Tot die tijd moeten we het doen met screenshots en trailers. Vandaag hebben we al acht screenshots voor je. Volgende week wordt er een trailer verwacht. We houden je op de hoogte. Hieronder de screenshots.

[nggallery id=329]

 1.    508 XP
  NightHawk's avatar

  DIT IS ECHT ZO ZALIG. SONY, IK HOU VAN JE!

 2.    278 XP
  Julian's avatar

  Wow, racen terwijl de aarde naar de klote gaat. VET! Alleen, en ik zeg het al de hele tijd, jammer dat we dit al weten voordat de E3 begint. Was leuker geweest als we op de E3 dit allemaal te horen kregen.

 3.    118 XP
  RJetli's avatar

  Dit is een game waar ik zo lang op heb gewacht! Terwijl je raced zie je op de achtergrond verschillende gebouwen neerstorten en worden wegen onverwachts gewijzigd! Woohooo! Dangerous 🙂

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Verhaal is een beetje dom, maar die screen, jesus wat ziet dat er goed uit zeg!

 5.    158 XP
  Tofdark's avatar

  @Julian: ik denk dat we misschien wel beetje gameplay krijgen van motorstorm!!

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  dit wordt een nice game !

 7.    171 XP
  bobka007's avatar

  Het komt in mijn gamereeks zeker binnen

 8.    2783 XP
  jimke1's avatar

  ja deze ziet er echt vet uit 😉

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dit ziet er echt vet uit zeg 😛

 10.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ziek awesome!