Greystone
Epic Games heeft aangekondigd dat spelers van Paragon op 12 juli een nieuw speelbaar personage mogen verwachten, Greystone genaamd. Dit personage zal met de update die voor aanstaande dinsdag gepland staat meekomen, dus zodra je de game van de update voorzien hebt, kan je met Greystone aan de slag.

Greystone is een strijder die excelleert vooraan de linies. Hij gebruikt ‘Assault the Gates’ om het gat tussen het team en de doelen van een hoge prioriteit te verkleinen. Nadien activeert hij ‘Make Way’, waarmee hij forse schade kan aanrichten in de nabije omgeving.

Greystone is tevens enigszins beschut tegen aanvallen van buitenaf, want hij heeft de ‘Stoic’ mogelijkheid, die hem bonus verdediging geeft. Als de tegenstander denkt hem te hebben verslagen, verandert hij in steen om vervolgens te respawnen met de kracht ‘Reforged’.

Als hij deze laatste kracht inzet, dan keert hij terug uit de dood met een gedeelte van zijn health en volledige mana, waardoor hij alsnog behoorlijk veel schade kan aanrichten.