PlayStation VR zal op 13 oktober verschijnen en dan zullen er verschillende uiteenlopende games beschikbaar zijn. We hebben al genoeg beelden van VR games gezien, maar het is natuurlijk ook interessant om te zien hoe de box-arts van PlayStation VR games eruit komen te zien. Steeds meer webwinkels nemen games, inclusief box-arts, in het assortiment op en zo weten we nu hoe de covers in Europa gaan zijn.

Sony heeft vooral voor duidelijkheid gekozen met de box-arts van PlayStation VR games. We zien namelijk aan de bovenkant een balk waarop staat dat PlayStation VR benodigd of compatibel is. Dit hangt natuurlijk af van of de game alleen met PlayStation VR gespeeld kan worden, of dat de virtual reality headset optioneel is. Verder staat er rechtsonder ook duidelijk aangegeven wat je nodig hebt om de game met PS VR te kunnen spelen. De headset zelf en de PlayStation Camera zijn namelijk vereist, terwijl de Move controllers bij sommige games benodigd zijn.

Hieronder de box-arts van enkele PlayStation VR games. Tevreden met hoe de covers eruitzien, of toch niet helemaal? Laat het hieronder weten.