Gran Turismo 5 lijkt weer volop in leven. Met de E3 vlak voor de deur en de 3D update voor de Playstation 3 klaar om online te gaan, ziet het er toch weer naar uit dat Gran Turismo het einde van het jaar nog gaat halen. De vertragingen vanwege 3D en de Playstation Move zullen tot een einde komen en dan kunnen we eindelijk aan de slag met Gran Turismo 5. Dit zal vele racefans vreugd doen.

Wat ook een hele hoop mensen vreugd zal doen, is dat we binnekort nieuw gameplay materiaal van Gran Turismo 5 binnen zullen krijgen. Le Mans 2010 is dit weekend en op het circuit van die beroemde 24-uurs race is een demo van Gran Turismo 5 te spelen. GT Planet meldt dat er een e-mail gestuurd is van Sony naar Franse gebruikers van GT Planet. Daarin staat het volgende:

“Come see an ultra realistic virtual preview of the mythical track of the 24H of Mans!”

Daarvoor staat al aangegeven in de e-mail dat Gran Turismo 5 speelbaar is. Dit bevestigt dus het circuit, hopelijk zullen we ook een aantal nieuwe Le Mans auto’s te zien krijgen. We houden je bij PS3-sense uiteraard op de hoogte. Hieronder kan je de e-mail van Sony bekijken.

[nggallery id=331]