Kill-STrain-1024x514

Vandaag is Kill Strain verschenen voor een ieder met een PlayStation Plus abonnement, de game is geheel gratis te downloaden uit de PlayStation Store.

Kill Strain is een top-down action shooter met een twist, zo zijn er drie teams tegen elkaar aan het strijden om de winst veilig te stellen. Twee teams hiervan zijn menselijke huurmoordenaars en het derde team bestaat uit mutanten. Je kunt een gameplay trailer van de game hieronder bekijken.

Je kunt de game hier gratis downloaden als je PlayStation Plus hebt. Heb je geen PlayStation Plus? Dan zul je een week moeten wachten en nadien is de game ook gratis te downloaden.

In Kill Strain draait alles om teamwerk en actie… en mutanten.

Terwijl twee teams van menselijke huurmoordenaars elkaars basis aan stukken proberen te schieten, komt er een derde team van vraatzuchtige mutanten bij om het feestje te verstoren.

Huurmoordenaars die zo dom zijn om niet bij de groep te blijven kunnen permanent in een mutant veranderen, waardoor de balans van de game verschuift.

Kun jij de vuurkracht van de mensen gebruiken, samen blijven en de grondstoffen verzamelen die je nodig hebt voor de overwinning? Of smacht je naar mensenvlees en pas je beter bij een team hongerige mutanten?