Knipsel
Blizzard heeft een nieuwe Hero aangekondigd voor hun succesvolle multiplayer shooter, namelijk Ana. Deze dame zal binnenkort naar de game toekomen en tegelijkertijd met de aankondiging gaf Blizzard nog wat informatie en tevens twee video’s vrij.

Ana is zeven jaar afwezig geweest, maar keert nu als één van de oprichters van Overwatch terug naar het strijdtoneel. Zij is een veteraan die haar teamgenoten zal blijven ondersteunen van op een afstand met een selectie van unieke en hoogwaardig gespecialiseerde wapens.

Haar primaire wapen is haar Biotic Rifle, waarmee ze van op grote afstand darts kan afvuren die health herstellen bij teamgenoten. Tegelijkertijd zullen deze darts bij vijanden schade aanbrengen, waardoor de munitie multifunctioneel is. Voor close quarters situaties kan ze haar Biotic Grenade inzetten, waarmee ze eveneens teamgenoten kan healen en vijanden schade kan berokkenen die in de buurt staan.

Als andere mogelijkheid heeft ze nog slaapdarts, waarmee ze haar tegenstanders laat flauwvallen. Dat is overigens niet alles, want haar Nano Boost zorgt ervoor dat teamgenoten veranderen in super soldaten. Dit zorgt ervoor dat ze sneller lopen, meer schade aanbrengen en een grote weerstand op vijanden kunnen uitoefenen.