Sony reageert op het succes van Halo 3

Het is natuurlijk belangrijk om voor de E3 de gamers warm te laten lopen voor jou console. Xbox 360 product manager Aaron Greenberg probeerde Sony gisteren een beetje uit de tent te lokken door te melden dat Halo 3 voor de 360 meer had verkocht dan alle PS3-exclusives bij elkaar in Amerika. Vandaag reageerde Sony Computer Entertainment UK baas Ray Maguire op deze opmerking.

Het antwoord was een redelijk helder en volwassen antwoord. Maguire meldde dat hij er samen met Sony voor is om een zo leuk mogelijke spelervaring neer te zetten en de lat telkens hoger te leggen. Wat de rest van de industrie doet, daar is hij niet in geïnteresseerd. Een goede reactie die flamewars en moddergooien voorkomt.

Well I’m really happy with them because as I said, we’re selling more than we ever have done before. Secondly, I’m not too fussed about the competitive bits or people’s comments because at the end of the day I’ve only got my focus, and that is giving consumers a great experience and great content and I don’t care what anybody else does.

If we are doing that and if we are measured by the enjoyment and the engagement that we have with our consumers and we can have a successful business then that’s what it will be. Our DNA is about innovation and giving people technology that they didn’t even realise they needed at the time and about pushing the envelope.

 1.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Volwassen aangepakt.
  Microsoft kan niet lager dan dit zakken…

 2.    1402 XP
  Selec1's avatar

  @AT1LLA: Helemaal eens met AT1LLA

 3.    816 XP
  Josthemaster's avatar

  Sony krijgt straks exclusieves die Halo 3 verpletteren.

 4.    1267 XP
  luctheman's avatar

  @Josthemaster: Lol, Halo 3 is zo vaak verkocht omdat het bijna hun enige exclusive is:p
  Wij hebben er een stuk of twintig, denk ik of niet?

 5.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @luctheman: uuuhhhm ok.. microsoft heeft meer exclusives dan sony kerel….

  sony 20??? denk toch wel heel wat meer..

  on topic: microsoft staat gelijk aan een 12 jarige puber met deze opmerking..
  kan alleen maar aan wanhoop denken.

 6.    1267 XP
  luctheman's avatar

  @tovenaar:

  Huh? Welke dan? Ik volg dat nieuws van de xbox niet zo goed.

 7.    1562 XP
  dikked's avatar

  microsoft is echt kinderachtig als ze zoiets doen

 8.    384 XP
  Boydaamans's avatar

  Ms heeft er misschien meer maar niet betere 🙂
  en Sony heeft wel gelijk volgens mij snelt ms alleen maar aan uitmeleken van populiare series (halo dus) en gaan voor het geld en gaan ermee opscheppen zoals
  nu maar het gaat om kwaliteit en plezier niet om aantal verkochte exemplaren. Zoals al word
  gezegd door tovenaar zeer kinderachtig

 9.    45 XP
  Xx-JFK-Jr-xX's avatar

  @luctheman: gears of war gears of war2 splinter cell forza forza 2 forza 3 uhmz en nog een hoop fable 2 ook nog

 10.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Hebben ze hier het nu over het downladen van Halo 3, of gewoon over het aantal gekochte Halo 3 games in de winkel 😉 Deze game komt in iedergeval niet in mijn black-box 360.

 11.    310 XP
  killbilspier's avatar

  elk soort genre heeft zijn eigen exclusive, zo heeft ms Halo en sony KZ persoonlijk vind ik KZ 10 maal zo goed maar ik hou niet zo van halo. ik ben opgegroeit met playstation heb alle playstations gehad en psp, dus voor mij heeft sony een goede status. ik hoor mijn vrienden ook altijd zeggen schieten is met driehoekje en niet met ‘y’ ofso. er is 1 gemis op de ps3 en dat is een goede zombie game als L4D daar baal ik alleen van. voor de rest is er geen enkele game voor mij aantrekkelijk op de xdoos. xbox vind ik meer iets voor die overdreven amerikaanse mensen. ik heb egt een hekel gekregen aan ms omdat ze zich gedragen als een klein kind. ben zelfs van plan om over te stappen naar apple/androite op telefoon en computer.

 12.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Xbox is en blijft een kansloos ding XD

 13.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Super mega bullshit!