Knipsel
Ghostbusters is terug! Na afwezigheid van 30 jaar schitteren de beroemde spokenjagers weer op het witte doek, maar dan nu met een nieuw team. Ghostbusters draait sinds 14 juli in de bioscopen en in samenwerking met NBC Universal mogen we drie keer een leuk prijzenpakket weggeven!

Dit mooie prijzenpakket bestaat uit twee vrijkaarten voor de film met daarbij een Ghostbusters koptelefoon en een Ghostbusters travelcup. Leuk pakketje, nietwaar?

Ghostbusters

Vanzelfsprekend draait het in Ghostbusters om spoken en daar moet je natuurlijk wel een beetje tegen opgewassen zijn. Durf jij het aan om de spoken op het witte doek te trotseren? Stuur ons een mailtje en vertel ons waarom jij geen angsten kent.

Meer over de nieuwe Ghostbusters film vind je op de website, die je hier kan bezoeken.

Gostbusters_Preview_1-1.indd

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Ghostbusters'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en NBC Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 28 juli 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door NBC Universal.