Don’t Starve Together is een standalone multiplayer uitbreiding van Don’t Starve. Deze uitbreiding is inmiddels al even beschikbaar voor de PC en vorig jaar kondigde Klei Entertainment aan dat er ook aan een versie voor de PlayStation 4 wordt gewerkt. Inmiddels heeft de studio een gesloten beta van Don’t Starve Together voor de PlayStation 4 aangekondigd, waar je je nu voor aan kan melden.

Om Don’t Starve Together op een zo goed mogelijke manier uit te brengen op de PlayStation 4, zoekt Klein Entertainment voor de gesloten beta wel naar mensen die ervaring hebben met de standalone uitbreiding op de PC. Op deze manier zullen bugs en andere problemen eerder herkend worden. Daarom moet je bij het opgeven voor de beta jezelf ook aanmelden op Steam, want alleen mensen die Don’t Starve Together op Steam hebben zullen worden toegelaten tot de beta.

Voldoe jij aan deze eis en heb je interesse om aan de gesloten beta van Don’t Starve Together op de PlayStation 4 deel te nemen? Ga dan snel naar deze pagina en geef je op.