Infinity Ward heeft via Facebook een livestream georganiseerd, waarin medewerkers van de studio meer hebben verteld over de voertuigen en wapens uit de singleplayer campagne van Call of Duty: Infinite Warfare. Aangezien het verhaal je ook meeneemt de ruimte in, krijg je te maken met allerlei luchtvaartuigen en ook de wapens waarmee je schiet zullen enigszins anders zijn dan in voorgaande delen.

Tijdens de livestream besprak Infinity Ward eerst de voertuigen. We weten al dat spelers in de singleplayer beschikken over de Jackal, een ruimteschip die zelf volledig te besturen is. De SATO, de groepering waar jij als speler deel van uitmaakt, beschikt echter over nog meer voertuigen, waaronder de Raven en de Retribution. De SDF, de vijandelijke groepering waar je tegen vecht, heeft de Olympus Mons en de Skelter. De Jackal is overigens het enige voertuig dat spelers kunnen besturen.

Vervolgens gaf men meer details vrij over de wapens uit Call of Duty: Infinite Warfare. De ontwikkelaar biedt een groot aanbod aan verschillende wapens. Zo zijn er de “normale” ballistische wapens die kogels afvuren, maar de game bevat ook energie-wapens en nieuwe granaten, waaronder een anti-zwaartekracht granaat. Als voorbeeld van één van de wapens vertelde Infinity Ward over een assault rifle die je ook als sniper rifle kan gebruiken, door er on-the-fly een scope op te zetten.

Hieronder kan je nog enkele afbeeldingen uit de livestream bekijken, die enkele wapens laten zien en meer informatie geven over de genoemde voertuigen. Aangezien de afbeeldingen direct uit de stream komen, is de kwaliteit helaas niet geweldig. De livestream is hier in zijn geheel terug te kijken. Tijdens de stream werden er ook nieuwe, kleine gameplay fragmenten getoond waarin we onder andere het beschreven nieuwe wapen in actie zien. Mocht je geïnteresseerd zijn in de game, dan is het dus zeker de moeite waard om de stream nog eens terug te kijken.