E3 2010: Eerste Killzone 3 Gameplay Trailer

Zonet heeft Gametrailers.com de allereerste gameplay trailer van de nieuwe telg uit de Killzone serie: Killzone 3 online gezet. Deze trailer speelt zich af in de vierde missie van het spel genaamd: Frozen Shores. In de trailer krijg je een mooie eerste blik op de omgevingen, maar ook zeker en vast op de gameplay.

Zo zie je Sev namelijk in zijn nieuwe epische jetpack rondvliegen, je ziet hem enkele nieuwe kick-ass melee moves doen zoals; bijvoorbeeld iemand zijn nek breken. Tevens wordt er in de trailer een nieuw wapen genaamd: de WASP missile launcher gedemonstreerd. Killzone 3 ziet er nu al zeker uit als een echte knaller en wij zijn ontzettend benieuwd naar wat we jullie de komende dagen waarschijnlijk nog meer gaan kunnen laten zien over Killzone 3 op de E3 beurs.

 1.    482 XP
  Flow's avatar

  Holy shit, ziet er weer lekker uit. Vooral die close combat finishers zijn een fantastische toevoeging als ik ze zo zie.

 2.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  OH MY GOD!!!
  Best Game Ever To Be Made!

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik koop hem alleen als ze de besturing beter hebben gemaakt ik vond dat deel 2 echt geen goede besturing had

 4.    310 XP
  killbilspier's avatar

  focking vet serieus, ik heb weer zin om killzone 2 te spelen. en iedereen die zegt dat kz2 een kut besturing heeft, heeft het spel niet genoeg gespeeld en vergelijkt het met een cod. de gameplay van kz2 was anders dan die van cod omdat je bij cod aan het glijden ben over de vloeg en bij kz2 heb je een zwaar pak aan waar je dus moeilijker mee loopt. het is gewoon een tijdje wennen daaraan en je raakt er wel aan gewent.

 5.    140 XP
  forzazwollenaar's avatar

  FOCKING VET !. Ik kan echt niet wachten !

 6.   
  Engel_des_Doods's avatar

  bruut game weer!!!

 7.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Die jetpack is te gek!

 8.    1562 XP
  dikked's avatar

  ooohh ziet er echt vet uit
  de Nederlandse gamemakers kunnen er wat van 😛

 9.    844 XP
  thom430's avatar

  @killbilspier:
  Lul niet, het had gewoon een zware kut besturing en ik heb de singleplayer uigespeeld en de multiplayer tot het hoogste level.

 10.    6677 XP
  Myx's avatar

  FAKKKING VET, het cover systeem, de melee actie, het schieten
  WAJOOOOOOOOOOOO

 11.    95 XP
  kaas's avatar

  Erg vette shit.

 12.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  3D shooters 😀