Knipsel
Star Trek: Beyond draait vanaf 21 juli in de bioscopen, in 3D en IMAX 3D. De opvolger op de gewaardeerde eerdere Star Trek films is dan eindelijk daar en in samenwerking met NBC Universal hebben we een mooie prijsvraag opgezet. We geven namelijk 3x een tweetal Star Trek: Beyond vrijkaarten weg met daarbij een koptelefoon als extra.

Om kans te maken op één van de setjes vrijkaarten met een koptelefoon, dien je de onderstaande vragen te beantwoorden. Weet jij de antwoorden? Volg dan de stappen onderaan deze prijsvraag om een geldige inzending te doen.

Vraag 1: Wie vertolkte de legendarische rol van Spock (Prime) in de vroegere series en laatste films?
Vraag 2: Hoe heet het ruimteschip dat een centrale rol speelt in Star Trek?

STBHeadphonesv2

De crew van de Enterprise, bestaande uit o.a. Kapitein Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg) en Sulu (John Cho), verkent de verste uithoeken van de ruimte in de nieuwe bioscoopfilm STAR TREK BEYOND. Hier krijgt de bemanning te maken met een mysterieuze nieuwe vijand die de Federatie zwaar op de proef stelt.
STAR TREK BEYOND is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en is geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

Met o.a. Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg, Anton Yelchin, Karl Urban, John Cho, Idris Elba en Sofia Boutella.

Meer informatie over de nieuwe Star Trek film kan je hier vinden.

Poster_Official

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Star Trek Beyond'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en NBC Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 juli 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door NBC Universal.