filmstill2
Jason Bourne heeft niet de makkelijkste tijd achter de rug en hoewel hij tegenwoordig in volledige anonimiteit leeft, is hij genoodzaakt om toch weer zijn oude skillset aan te wenden. Hij gaat namelijk – nu hij weet wie hij is – op onderzoek uit naar geheimen uit zijn verleden.

Dat belooft weer een spannend avontuur te worden en met de aanstaande release van Jason Bourne in de bioscopen op 28 juli, hebben we vandaag een mooie prijsvraag voor jullie. In samenwerking met NBC Universal geven we namelijk drie keer een setje van twee vrijkaarten weg met per set een Jason Bourne rugtas.

Om kans te maken op één van de drie pakketten dien je de volgende vragen te beantwoorden.

Vraag 1: Wie is de bedenker van Jason Bourne?
Vraag 2: Wat is de echte naam van Jason Bourne?

Weet jij de antwoorden? Volg dan de stappen onderaan deze prijsvraag om een geldige inzending te doen.

Backpack

Matt Damon is terug als Jason Bourne, in de nieuwe gelijknamige actie-thriller. Damon wordt in deze film bijgestaan door Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones en Julia Stiles. In JASON BOURNE keert de voormalig, meest gevaarlijke agent van de CIA, Jason Bourne terug vanuit de anonimiteit.

Na The Bourne Supremacy en de The Bourne Ultimatum regisseert Paul Greengrass ook het nieuwe hoofdstuk uit de Bourne franchise. Jeffrey Weiner en Frank Marshall van Captivate Entertainment hebben de film geproduceerd, met als co-producenten Greengrass, Matt Damon, Gregory Goodman en Ben Smith. Het scenario is geschreven door Greengrass en Christopher Rouse en gebaseerd op de personages gecreëerd door Robert Ludlum.

Filmposter_NL

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Jason Bourne'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en NBC Universal zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 30 juli 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door NBC Universal.