gta 5

Vorige week werd GTA Online uitgebreid met de ‘Cunning Stunts’ update. Vanaf vandaag krijgt deze uitbreiding nog meer content, namelijk zes nieuwe races en drie nieuwe auto’s.

Voor motoren zijn er in totaal drie nieuwe races te rijden, namelijk: Afterburner, Forest en High Flier. Dit zijn alle drie Stunt Races, maar spelen zich af op andere locaties. In Afterburner race je op een baan hoog in de lucht; in Forest ga je met je scheurijzer lekker off-road; en in High Flier race je door, over en langs wolkenkrabbers.

De overige drie nieuwe races zijn: Double Loop voor Super Cars, Trench II voor Muscle Cars en Zebra voor Sport Cars. Double Loop is een Stunt Race waarin je daadwerkelijk een dubbele looping zal maken, Trench II is een race in een smalle ruimte en Zebra is een Point-to-Point Stunt Race waar je af en toe niet meer weet wat nu boven en beneden is.

gta 5

De nieuwe update geeft je ook de mogelijkheid om met drie nieuwe voertuigen aan de gang te gaan in Cunning Stunts. Dit zijn twee Sport Cars: de Ocelot Lynx en Declasse Drift Tampa, en één nieuwe motor: de Western Cliffhanger. Deze racemonsters kun je onderaan het bericht bekijken.

Tevens kun je ook nog een gratis kostuum krijgen. De Silver Jumpsuit, inclusief bijpassende helm, zal tot 25 juli gratis worden aangeboden. Deze is te vinden bij de Special Items in je kledingkast. Deze week zijn ook alle cosmetische car mods, garages en properties aan te schaffen tegen een korting van 20 procent.