star wars battlefront

Een paar dagen geleden maakte Electronic Arts bekend dat Star Wars Battlefront een nieuwe offline modus gaat krijgen, genaamd Skirmish. Deze zal in split-screen te spelen zijn, maar nu heeft DICE laten weten dat dit ook online mogelijk zal zijn, aldus PlayStation Lifestyle.

Er is al bekend wat Skirmish met zich mee zal brengen, maar er zijn nu ook wat extra details naar buiten gekomen over onder andere de AI van de bots. Zo zullen zij ook gebruik kunnen maken van Star Cards en dit kunnen ze ook combineren. Tevens richten de bots zich niet alleen op spelers, maar ook voertuigen in de omgeving. De AI kan alleen in Fighter Squadron een Hero worden en niet in Walker Assault.

Als speler kun je wel in beide modi een Hero worden en je zult beschikken over alle wapens. Je kunt echter niet je eigen skin kiezen voor je personage, maar dit wordt random door de computer gedaan. Er zijn twee soorten Star Card decks waaruit je kunt kiezen en je kunt een derde ontgrendelen door Skirmish op Hard Mode uit te spelen.