Nioh

Eind april werd er voor een korte tijd een alpha demo beschikbaar gesteld van Nioh. Heb je deze gemist, dan krijg je nu een tweede kans. Een beta demo zal op 23 augustus beschikbaar worden gesteld in de PlayStation Store. Net als de eerste keer zal het voorproefje van Nioh voor een korte periode beschikbaar zijn. Je hebt tot en met 6 september om de demo te spelen, zo meldt het Europese PlayStation Blog.

De beta van het spel van team Ninja zal natuurlijk dezelfde gameplay als de alpha bevatten, maar ook een nieuwe dojo stage. Hierin kun je de basistechnieken van het spel leren. Tevens kom je op een andere locatie terecht evenals het geval was met de alpha demo en er zijn nieuwe wapens waarmee je kunt vechten.

Nioh vertelt het verhaal van de eerste westerse samoerai, William Adams, en zijn avonturen in Japan. Hij zal verschillende monsters tegenkomen die stuk voor stuk een andere aanpak vragen om hen te verslaan. De protagonist zal tijdens zijn reis ook verschillende bondgenoten tegenkomen die hem helpen.

Wil je meer over Nioh weten, lees dan onze hands-on preview.