E3 2010: SOCOM 4 Story Trailer

img 4b90d86ab1ba8 Verassings sequel van Sony vroegtijdig bekend gemaakt

Een tijdje geleden kondigde Sony SOCOM 4: U.S. Navy SEALs aan, de nieuwste game van Zipper Interactive. Zipper is bekend geworden door de multiplayer-only shooter MAG, die aardig goed heeft verkocht. SOCOM 4 krijgt echter ook een singleplayer modus en is speelbaar met de Move.

SOCOM 4 werd al verwacht op de E3 2010 en met de vandaag vrijgegeven Pre-E3 trailer is het bijna zeker dat SOCOM een plaatsje in de presentatie van Sony op de E3 krijgt. Al eerder zagen we de Debuut Trailer van SOCOM 4, ook is al bekend dat de singleplayer zich afspeelt in Zuidoost-Azië.

In de trailer wordt het verhaal verteld van de singleplayer van SOCOM 4, samen met veel in-game beelden.

 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Ik hoop dat deze trailer in-game is, want
  dan zou het best wel mooi zijn.

 2.    209 XP
  chrisnl's avatar

  Dit gaat beste game worde 😀 Ik speel confrontation ook nog steeds elke dag maar deze gaat denk ik helemaal weer top worde omdat die door de oude makers word gemaakt 😀 maar confrontation klopt afentoe niet helemaal dat is jammer maar daar kijk ik overheen 😛

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er erg goed uit, alleen ben na de ps2 een beetje uitgekeken op de socom serie.

 4.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik had hem ook voor ps2 toen voond ik het best leuk maar nu doe ik liever cod

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  het ziet er wel goed uit allemaal, ben benieuwd

 6.    35 XP
  GFK1994's avatar

  kan iemand me meer vertellen over de hele socom serie want ik heb er eigenlijk nog nooit 1 gespeeld , is het zo dat als je doodgaat je moet wachten tot de game afgelopen is ?? en is het een realistisch oorlog spel ( dus niet zoals mw2 ) maar echt tactisch met je team enzo ??