E3 2010: Debuut gameplay trailer van Dead Space 2

EA kwam een jaar terug met twee gloednieuwe IP’s; Dead Space en Mirror’s Edge. Deze games waren beide redelijk goed ontvangen, maar verkochten niet genoeg aantallen volgens EA om er een vervolg op te maken. Gelukkig, na een hoop fan reacties, heeft EA toch besloten om een vervolg te maken op de horror shooter Dead Space.

Er was voorheen nauwelijks tot geen gameplay materiaal van Dead Space 2 te zien. Een erg korte trailer waarin we onze held van trein naar trein zien springen ja, maar daar bleef het ook bij. Daar komt nu verandering in met deze gloednieuwe debuut gameplay trailer. De schrikmomenten zullen uiteraard weer aanwezig zien en het nieuwe pak ziet er echt wonderbaarlijk goed uit. Wij kunnen niet wachten tot we weer lekker kunnen griezelen in de ruimte met Dead Space 2.

 1.   
  Engel_des_Doods's avatar

  vet game
  ga hem zekers halen!

 2.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  VET!

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Wajoo, de sfeer, de grafix, de vetheid. ZOVEEL MALEN BETER 😀 !!

 4.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  Deel 1 vindt ik een van de beste games op de ps3, hoop dan ook dat deel 2 dit gaat overtreffen. Van deze game kunnen ze bij Capcom nog heel veel leren na resident evil 1,2,3 en veronica is er nu nog steeds geen goede opvolger verschenen, vindt dan ook deel 4 en 5 een belediging voor de resident evil serie.

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  poee sick zeg 😛

 6.    19 XP
  PascalvE's avatar

  @ps3dennis, hoe kun je RE4 nu in godsnaam een belediging voor de RE serie vinden? Een van de beste (horror) games ooit gemaakt.

 7.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  @PascalvE: Horror..???????? haal die zand even uit je ogen, ik heb in deel 4 alleen maar gestoorde Spanjaarden gezien en geen ZOMBIES, die zaten er wel in deel 0,1,2,3,Resident Evil Code: Veronica.