Koei Tecmo brengt volgende week Toukiden 2 uit in Japan. Om de game nog even onder de aandacht te brengen heeft de studio daarom een nieuwe video van de game vrijgegeven. Het gaat hier om de CGI openingsscène, welke er behoorlijk spectaculair uitziet. Je kunt de video hieronder bekijken.

Dit is overigens niet het enige nieuwe beeldmateriaal van Toukiden 2. Koei Tecmo heeft namelijk ook nog enkele screenshots van de game gedeeld, die de graphics van de game op de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita met elkaar vergelijken. Ook deze screenshots kun je hieronder bekijken. De PS4 versie is telkens als eerste te zien, gevolgd door de PS3 versie en afsluitend de PS Vita versie.

Toukiden 2 is in Japan vanaf 28 juli verkrijgbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Mocht je een Japans PSN account hebben, dan kan je vanaf nu ook aan de slag met een gloednieuwe demo, die voor alle genoemde platformen beschikbaar is. Over een Westerse release is helaas nog niks bekend.