Ruim een jaar geleden werd World of Final Fantasy aangekondigd door Square Enix. Inmiddels komt de release van de game steeds dichterbij. Square Enix heeft goed nieuws gedeeld voor iedereen die van speciale edities van games houdt. Er is namelijk een Collector’s Edition voor World of Final Fantasy aangekondigd.

De Collector’s Edition wordt geleverd in de vorm van een speciaal pop-up boek. In dit behoorlijk grote boek, waarin met papier in 3D verschillende scènes uit de game zijn nagemaakt, zit alle fysieke en digitale content uit deze editie. Je krijgt namelijk ook nog een speciaal art-book, een CD met de soundtrack en drie mini figuurtjes van Cloud, Lightning en Squall. Verder bevat de editie nog extra digitale content (waaronder Japanse voice-over DLC) en natuurlijk de game zelf.

De Collector’s Edition van World of Final Fantasy zal alleen voor de PlayStation 4 uitkomen en dus niet voor de PlayStation Vita. Een afbeelding van de speciale editie kan je hieronder vinden. De Collector’s Edition is exclusief verkrijgbaar via de Square Enix Store. Er zal overigens ook een fysieke Day 1 Edition van de game uitkomen voor zowel de PlayStation 4 als de PlayStation Vita. Deze editie bevat naast de game ook de digitale content uit de Collector’s Edition.

Naast de aankondiging van de speciale edities heeft Square Enix ook nog een gloednieuwe trailer van World of Final Fantasy uitgebracht en deze is ook hieronder te zien. De game is vanaf 28 oktober verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita.