Px187NDIzNzQyNC0zLTEwNDc2MjAwNDU=

EA heeft vandaag eindelijk bekendgemaakt wie er op de cover van FIFA 17 zal staan. De keuze is gevallen op Marco Reus, de sterspeler bij Borussia Dortmund. De keuze is er niet eentje van Electronic Arts zelf, de afgelopen twee weken hebben fans massaal kunnen stemmen op wie zij graag op de cover zouden zien willen verschijnen. Fans konden kiezen uit de spelers James Rodriguez (Real Madrid), Anthony Martial (Manchester United), Eden Hazard (Chelsea FC) en Marco Reus (Borussia Dortmund). Reus kwam uiteindelijk als winnaar uit deze strijd.

“Het is prachtig om te zien hoe de fans achter hun favoriete speler staan. Marco speelt voor een geweldige club, speelt mooi voetbal en is erg populair in FIFA Ultimate Team. Het is dus geen verrassing dat de fans hem hebben gekozen,” zegt Nick Channon, Senior Producer bij EA Sports FIFA.

Marco Reus reageerde zelf ook nog op de winst en zei: “Ik ben vereerd om bij de groep voetballers te horen die op de cover van FIFA hebben gestaan,” aldus Reus. “Ik ben ontzettend dankbaar dat de fans mij hebben gekozen, en ik zal er alles aan doen om ze trots te maken met mijn prestaties op het veld.”

FIFA 17 is ontwikkeld door EA Vancouver en EA Boekarest. De game komt in Noord-Amerika uit op 27 september en wereldwijd op 29 september op de PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

FIFA 17 Cover