Watch-Dogs-2-Review-2

Fans kunnen zich alvast in de handen wrijven, want over niet al te lange tijd verschijnt Watch_Dogs 2. Ubisoft heeft er veel vertrouwen in dat Watch_Dogs 2 het ook heel goed zal gaan doen. Tijdens een gesprek met investeerders kwam dit vertrouwen andermaal naar buiten. Zo gaf CEO Yves Guilllemot aan dat de eerste Watch_Dogs de best verkopende nieuwe IP was van 2014. Uiteindelijk zijn er van de eerste Watch_Dogs ruim tien miljoen exemplaren verkocht.

Dat het vertrouwen in een sequel zo groot is blijkt tevens uit verschillende onderzoeken die onder fans gedaan zijn. Maar liefst 85% van de spelers van de eerste Watch_Dogs ziet een vervolg namelijk zeker zitten. Dat verklaart tevens weer de vele views op de eerste trailer van Watch_Dogs 2. Die is inmiddels namelijk meer dan dertig miljoen keer bekeken.

Watch_Dogs 2 zal wereldwijd op 15 november gaan verschijnen. Ubisoft zal daarbij flink inzetten op dit tweede deel, maar ondertussen zal men ook aandacht blijven besteden aan de ondersteuning voor games die al verschenen zijn. Zo zal voor fans van The Division met een PS4 binnenkort de nieuwe uitbreiding Underground beschikbaar komen. Op de platformen waar deze DLC al op uit is, heeft meer dan 80% van de spelers de uitbreiding gekocht.