Momenteel vindt de Comic-Con plaats en gisterenavond was er een speciaal panel over Call of Duty: Infinite Warfare. Tijdens dit panel heeft Infinity Ward gloednieuwe gameplay getoond van de singleplayer campagne van de game. De volledige gameplay video is hieronder te bekijken.

De nieuwe gameplay toont de ‘Black Sky’ missie, die zich afspeelt in Genève, Zwitserland. Het Settlement Defense Front heeft uit het niets aangevallen en dus moeten spelers als Lt. Reyes, samen met hun team, het opnemen tegen de SetDef om erger te voorkomen. Het grootste deel van de missie speelt zich gewoon op Aarde af en we zien dan ook vooral de traditionele ‘boots-on-the-ground’ gameplay, zonder al te veel futuristische invloeden. Later in de missie verplaatst de strijd zich naar de ruimte.

Tijdens het Call of Duty: Infinite Warfare panel werd er ook nog aandacht besteed aan de UNSA Retribution, de thuisbasis van spelers in de singleplayer campagne. In een nieuwe video krijg je een overzicht van de Retribution en hoe deze gaat werken in de game.

Naast het tonen van nieuwe beelden maakten de ontwikkelaars ook nog de pre-order bonus van Call of Duty: Infinite Warfare bekend. Wanneer je de game voor de release reserveert, krijg je Terminal uit Call of Duty: Modern Warfare 2 als bonus map voor de multiplayer. De map is qua lay-out nog steeds hetzelfde, maar zal zich in dit nieuwe deel op de maan afspelen. Het eerste concept-art van Terminal uit Infinite Warfare is ook hieronder te zien.

Als laatste werd nog het logo van de Zombies modus uit Call of Duty: Infinite Warfare getoond. Er werd verder geen informatie over de modus bekendgemaakt, maar Infinity Ward beloofde wel dat de eerste details volgende maand onthuld zullen worden.

Call of Duty: Infinite Warfare is vanaf 4 november te koop voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Singleplayer ‘Black Sky’ gameplay

UNSA Retribution Flight Deck Tour

Terminal bonus map

Call of Duty: Infinite Warfare – Zombies logo