Knipsel
The Walking Dead seizoen 3 zit er aan te komen en Telltale Games heeft inmiddels de eerste details bekendgemaakt. Ook zijn de eerste screenshots vrijgegeven en die kan je zoals gebruikelijk onderaan dit bericht checken.

Het verhaal rondom Clementine gaat verder, maar dit derde seizoen fungeert tevens als een nieuwe start. Aan het begin word je geïntroduceerd tot een jonge overlevende, namelijk ene AJ. Hem zullen fans ongetwijfeld herkennen, want hij is de zoon van Rebecca uit seizoen 2. Zij zal trouwens ook terugkomen in dit derde seizoen.

Wat Telltale met dit derde seizoen wil doen is dat nieuwkomers meer over Clementine te weten komen terwijl spelers van de eerdere twee seizoenen nog steeds een verhaal zullen beleven dat op een unieke manier is ontwikkeld naargelang de keuzes die gemaakt zijn in het verleden.

Men kiest dus enigszins voor een nieuwe aanpak en dat levert ook weer nieuwe gezichten op. Zo zal Clementine vergezelt worden door Javier, welke tevens speelbaar zal zijn. De momenten dat je met beide personages speelt zijn niet in-game op hetzelfde moment, maar apart van elkaar, zodat je ook Javier beter leert kennen. Hij is immers nieuw en hij heeft moeite om zijn familie tezamen te houden terwijl ze tegenover de vele zombies staan.