PS-store-new-branding-featured-image_vf2
We hebben er de afgelopen week al even aandacht aan besteed, maar dat doen we in deze Jouw mening nogmaals. Centraal staat vandaag de PlayStation Store die inmiddels zijn tiende verjaardag mag vieren. Deze digitale winkel werd destijds geïntroduceerd op de PlayStation 3. De PlayStation Store heeft in deze tien jaar tijd de nodige redesigns meegemaakt en ook dit jaar is Sony’s digitale winkel weer vernieuwd.

Dit zijn echter vooral de gamepagina’s geweest; de main page is altijd hetzelfde gebleven. Neemt niet weg dat ik zelf de PlayStation Store fijn vind werken. Je kan makkelijk per categorie zoeken naar een spel, dienst of applicatie en daarbij worden de pagina’s nu een stuk sneller ingeladen. Dit was in het verleden wel anders, zowel op de PS3 als op de PS4 in het begin.

Bij mij persoonlijk werkt de PlayStation Store dus vrijwel vlekkeloos, plus dat ik het geheel er een stuk overzichtelijker op vind geworden. Wat mij betreft hoeft de PlayStation Store dan ook niet per se op korte termijn een nieuwe make-over te krijgen. Toch kan het natuurlijk zijn dat jij hier een andere mening over toegedaan bent. Die mening, daar ben ik natuurlijk weer erg benieuwd naar.

Mocht jij van mening zijn dat de PlayStation Store voor jou nog steeds niet overzichtelijk genoeg is, of vind je de dienst nog steeds niet prettig werken, laat het hier dan vooral weten. Heb je ideeën over hoe dit allemaal beter kan, neem dit dan vooral mee. Ben je echter wel tevreden met hoe de PlayStation Store nu werkt, dan vernemen we dat hier ook graag van je.

Drop dus vooral weer je mening in een reactie en plaats deze onder dit artikel.