Zoals bekend zal er dit jaar geen nieuwe Assassin’s Creed verschijnen. Ubisoft komt volgend jaar pas weer met een nieuw deel, dat zich volgens verschillende geruchten af zal gaan spelen in Egypte. Toch is er nu iets duidelijk geworden over een aspect van de game dat waarschijnlijk op de schop gaat.

Ubisoft’s community manager Grace Orlady heeft op Reddit namelijk aan fans gevraagd wat ze van het in-game economie systeem uit voorgaande Assassin’s Creed games vinden. Bij de in-game economie moet je denken aan zaken als upgrade trees voor je personage, je thuisbasis en het eventueel upgraden ervan en het in-game geld. Ubisoft is zich ervan bewust dat al deze onderdelen erg belangrijk zijn voor een game als Assassin’s Creed en wil dus graag van de spelers weten wat ze ervan vinden.

Op deze manier wil de ontwikkelaar zoveel mogelijk feedback verzamelen, waarmee er hopelijk een nog betere en meer gebalanceerde in-game economie kan worden gemaakt voor de aankomende Assassin’s Creed games. Heb jij nog suggesties voor Ubisoft? Dan kan je het hier achterlaten en wie weet doet de studio er wel iets mee.