nieuws20151021_squareenix

Vanaf 17 augustus barst de gamescom in Keulen weer los en krijgen zowel pers als consumenten de kans om de titels voor dit najaar en begin volgend jaar uit te proberen. De enorme gamesbeurs is elke keer weer een walhalla voor menig gamer en dat belooft ook dit jaar niet anders te zijn. Square Enix is ook aanwezig en de uitgever maakte vandaag de line-up bekend waarmee zij op de gamescom te vinden zullen zijn.

Men krijgt hier de kans om voor het eerst hands-on te gaan met Final Fantasy XV, Deus Ex: Mankind Divided, Deus Ex Go, Hitman en Rise of the Tomb Raider voor de PS4. Verder zijn er gevechten in de MMO Final Fantasy XIV speelbaar en kun je Dragon Quest Builders, World of Final Fantasy, Final Fantasy XII en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue uitproberen.

Square Enix is dus aanwezig met een behoorlijke line-up, maar jammer genoeg is Kingdom Hearts 3 helaas afwezig. Toch hopen we op zijn minst op een nieuwe trailer van deze game, waar behoorlijk veel mensen naar uitkijken.

De gamescom in Keulen is vanaf 18 augustus tot en met 21 augustus open voor iedereen, 17 augustus is de dag waarop alleen pers naar binnen mag.