Metal Gear Solid V: The Phantom Pain was natuurlijk één van de grootste releases van het afgelopen jaar. Het kan zo zijn dat je, om welke reden dan ook, nog niet aan de game bent toegekomen. Wellicht komt er binnenkort dan een mooie oplossing voor je, want er is namelijk een heruitgave van de game opgedoken bij verschillende retailers.

Eurogamer heeft ‘Metal Gear Solid V: Definitive Edition’ namelijk gespot bij twee verschillende winkels. De game dook op bij Amazon Japan en de Duitse retailer NetGames. Deze editie van Metal Gear Solid V is inmiddels verdwenen van Amazon Japan, maar op de site van de Duitse winkel is de pagina nog steeds te zien.

Wat we precies van de Definitive Edition kunnen verwachten is onduidelijk, mede doordat er geen beschrijving van deze editie wordt gegeven. Metal Gear Solid V: The Phantom Pain heeft geen hele grote DLC pakketten ontvangen, zoals we dat bij andere heruitgaven van games vaak zien. Mogelijk bevat de Definitive Edition naast de game zelf nog enkele kostuums die als DLC items verschenen en Metal Gear Solid: Ground Zeroes, de proloog op The Phantom Pain. NetGames noemt overigens wel een releasedatum, namelijk 30 oktober. Aangezien 30 oktober op een zondag valt gaat het hier dus om een placeholder.

Beschouw de Definitive Edition van Metal Gear Solid V vooralsnog als een gerucht. Konami heeft immers nog niks bevestigd en dus is het afwachten totdat de uitgever met officiële informatie naar buiten komt.