nba 2k17

De wat oudere basketbal-fans onder ons kunnen zich misschien nog wel het ‘Dream Team’ herinneren. Dit was het Amerikaanse basketbalteam dat meedeed aan de Olympische Spelen van 1992. Je krijgt binnenkort de mogelijkheid om zelf met deze ploeg te spelen, want als je NBA 2K17 voor de release reserveert, krijg je dit Dream Team als bonus.

De Olympische Spelen van 1992 vonden plaats in Barcelona en voor het eerst mochten er in het basketbaltoernooi professionele atleten meedoen. Amerika had daar genoeg van, aangezien de NBA vol zat met talenten die van de sport hun werk hadden gemaakt. Onder andere Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson en Charles Barkley werden voor het Amerikaanse team geselecteerd en de ploeg werd dan ook het Dream Team genoemd. Het zal dan ook niemand verbazen dat de gouden medaille met gemak binnen werd gesleept.

Als je de game reserveert kun je dus het originele Dream Team laten spelen tegen de beste teams die vandaag de dag in de NBA actief zijn. Je kunt tevens voor het Amerikaanse Olympische basketbalteam van dit jaar kiezen, alleen heb je daar geen pre-order voor nodig. Deze ploeg zit standaard in de game.