28048837450_9603ddf36d_z

PlayStation 4-bezitters die er altijd van hebben gedroomd om een eigen pretpark te maken, kunnen dit binnenkort daadwerkelijk doen. Bimboosoft heeft op het Amerikaanse PlayStation Blog Rollercoaster Dreams aangekondigd voor de PS4. De game zal ook speelbaar zijn met PlayStation VR.

In Rollercoaster Dreams moet je dus een zo groot en vooral leuk mogelijk pretpark maken. Vooral de achtbanen hebben een prominente rol in de game en deze kun je dan ook helemaal zelf maken. Je moet er wel voor zorgen dat het publiek tevreden blijft, dus je moet bijvoorbeeld voorkomen dat er te lange wachtrijen ontstaan en dat er genoeg te eten en drinken is in het park.

De game ondersteunt ook PlayStation VR en hiermee kan je zelf door je eigen park lopen en ook in je eigen attracties zitten. Volgens de ontwikkelaar zorgt vooral de combinatie met 3D Virtual Surround Sound voor een geweldige ervaring.

Rollercoaster Dreams staat in Amerika gepland voor 13 oktober, maar een Europese releasedatum is nog niet gegeven. Hopelijk zal deze omstreeks dezelfde tijd zijn, zodat er nog meer te spelen zal zijn bij de lancering van de virtual reality headset.