berserk

Het was al bekend dat Omega Force werkt aan een Berserk-game, die is gebaseerd op de gelijknamige anime-serie. Nu heeft Koei Tecmo iets meer informatie over deze titel gegeven.

De game heeft nog geen officiële naam (Berserk is de werktitel), maar het spel zal in ieder geval vergelijkbaar zijn met de Warriors-serie van Omega Force. Je zult dus tegen honderden vijanden tegelijk moeten vechten, alleen speelt het zich nu af in het Berserk-universum. Tevens hebben de diverse personages waaruit je kunt kiezen verschillende speelstijlen en er is magie toegevoegd aan de bekende gameplay-formule. Een andere toevoeging is de mogelijkheid om te transformeren.

Berserk zal zich focussen op Guts, de leider van een groep huurlingen met de naam ‘Band of the Hawk’ en zijn gigantische zwaard ‘Dragon Slayer’. Toch zal dit niet het enige personage zijn die speelbaar zal zijn in de game, maar meer daarover horen we later. 

In Japan komt Berserk uit voor de PS3, PS4 en PS Vita. In Europa zal de game vooralsnog alleen verschijnen voor de PlayStation 4 en PlayStation Vita, dat zal later dit jaar in de herfst moeten zijn. Koei Tecmo heeft ook nog een nieuwe trailer beschikbaar gesteld en deze kun je hieronder bekijken.