Budgetzondag – Hardware – 13 juni

Controller holder for PS3 & Xbox 360

Oké, hetgeen wat we hier voor je hebben is weliswaar geen hardware maar wel een heel toffe accessoire. Natuurlijk heb je keuze uit tientallen charging stations voor je PlayStation 3 controller maar dit is eens wat anders. Dit is een zogenaamde controller holder die je aan de muur kan bevestigen en dan kun je er maximaal twee controllers op kwijt. Wij hebben deze voor je gevonden voor een zacht prijsje ook al zijn de verzendkosten een beetje duur. De controller holder is ook verkrijgbaar in een transparante kleur.

? Prijs: €9,90
? Verzendkosten: €14,90
? Link: Konsolen Halterungen
? PayPal: Ja
? Ook verkrijgbaar in transparant

Muurbevestiging voor PS3 Slim

Daarnet hadden we een muurbevestiging voor je PlayStation 3 controllers en nu hebben we een muurbevestiging voor je PS3 Slim. Deze muurbevestiging zorgt ervoor dat je het beste draadloze bereik hebt en het hindert de ventilatoren van de PS3 Slim niet. Deze muursteun is te bevestigen in een paar minuten. De kans dat de PS3 Slim eraf valt is er niet, aangezien de PS3 Slim vast zit met een paar klemmetjes die bijna niet opvallen omdat ze gemaakt zijn van dezelfde behuizing als de PS3 Slim. Deze muurbevestiging is ook verkrijgbaar in allerlei andere varianten die bijvoorbeeld LED-lampjes hebben en ook is het verkrijgbaar voor de PS3 Classic. Die kun je hier bekijken maar let wel op dat die een stuk duurder zijn.

? Prijs: €29,99
? Verzendkosten: €14,90
? Link: Konsolen Halterungen
? PayPal: Ja
? Ook verkrijgbaar voor PS3 Classic

MadCatz Racer Racing Wheel and Pedals

Ben jij het ook zo zat om je race-games te spelen met een controller in plaats van een stuur? Dan wil je natuurlijk het liefste een mooie set aanschaffen maar deze kosten al snel rond de 100 euro. Daarom hebbn wij hier een racestuur met pedalen van hardware-ontwikkelar MadCatz gevonden. Deze zijn wel bekabeld en dus niet draadloos. Tevens heb je in totaal 1 jaar garantie op het setje.

? Prijs: £20.95 (+/- €25,30)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? 5% korting met de coupon code: BACKFORGOOD
? PayPal: Ja

 1.    5494 XP
  7th-son's avatar

  sjonge jonge, is de hardware aan het opraken ofzo?
  dat kun je toch geen accessoires noemen? en waarom zou je ooit je controllers of PS3 aan de muur op willen hangen?

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @7th-son: hoe wil je het dan noemen als je het zelf beter weet?

 3.    3 XP
  gijsieee's avatar

  xbox wat moet dat hier

 4.    310 XP
  killbilspier's avatar

  ik vind dat stuur wel vet, maar werkt het? altijd als ik spul van 25 euro koopt werkt het voor geen meter. ik wil eigenlijk een sony controller dualshok 3 zien hier in butged zondag. ik vind die controllers namelijk veel te duur, maar thirt party controllers werken bij mij ook voor geen meter.

 5.    533 XP
  fazzel100's avatar

  @killbilspier: Voor 47euro heb je er een.

 6.    174 XP
  Tom's avatar

  Meer verzendkosten dan dat je voor die houder zelf betaald, dan leg ik ze wel gewoon neer.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Ik zal wel weer een stuurtje willen maar kan um nergens bevestigen 🙁