Metrico Plus

Ruim een jaar geleden hadden wij het er nog over; “Van origine een PlayStation Vita titel, volgend jaar ook een PS4-titel.” De tijd is eindelijk aangebroken dat wij deze game op de PlayStation 4 mogen ontvangen. Natuurlijk zal Metrico een mooi aantal extra’s ontvangen, waaronder nieuwe Trophies en de optie om een zogenoemde Speedrun uit te voeren.

Vanaf 23 augustus zal Metrico+ verkrijgbaar zijn voor een kleine €13,99. Voor dit bedrag krijg je een veel uitgebreidere versie van het origineel met ruim veertig nieuwe puzzels, een compleet nieuw verhaal en muziek welke volledig verzorgd is door Palmbomen. Omdat Metrico+ natuurlijk op een groter scherm gepresenteerd zal worden, moet de game er fantastisch uitzien en daar is ook zorg aan besteed. Ook zijn de animaties van de personages opnieuw onder de loep genomen en zijn er verschillende verbeteringen op toegepast.

“That’s why we added a “+” to the title.

“Maar, ik heb Metrico al op de Vita. Ik ga er niet nogmaals de volle mep voor betalen!” Metrico+ zal voor de eigenaren van het origineel aan te schaffen zijn met een hele mooie korting! Zij die Metrico namelijk al hebben, krijgen maar liefst 50% korting op de nieuwe versie. Mocht je Metrico nog niet hebben gekocht, maar ben je dit wel van plan? Zorg er dan voor dat je dit doet vóór 23 augustus om de korting op de PS4 versie te kunnen bemachtigen.

De reden dat men niet heeft gekozen om dit als “Metrico 2” uit te brengen, is omdat er nog een hele hoop puzzels aanwezig zijn, welke ook in het origineel terug te vinden zijn. Maar omdat er toch ontzettend veel nieuwe content aanwezig is, zal dit toch een release ontvangen met een eigen titel: Metrico+. Opvallend is echter wel dat Metrico+ enkel op de PlayStation 4 zal verschijnen en er – tot zover bekend – geen PS Vita versie zal uitkomen.

Benieuwd hoe het origineel het deed bij ons? Check dan hier nog even onze eerdere review van Metrico op de PlayStation Vita. Metrico+ zal vanaf 23 augustus te downloaden zijn op de PlayStation 4. Ga jij ‘m halen?