inFAMOUS 2 wordt volgend jaar in de winkels verwacht

Er is weer nieuws over de nieuwe game van Sucker Punch; inFAMOUS 2. Deze game zal volgens de cover van de nieuwe GameInformer volgend jaar in de winkels gaan liggen. Tevens is er nieuwe informatie vrijgegeven over de game.

Suckerpunch wil namelijk dat inFAMOUS 2 meer emotioneel, persoonlijk, fysiek en visceraal wordt. InFAMOUS 2 zal beginnen waar inFAMOUS ophield, Cole moet zich namelijk gaan voorbereiden op zijn nieuwe vijand, The Beast. Het eerste gedeelte van de game zal zich afspelen in Empire City, de stad waar de eerste game zich afspeelde. Alleen daar ben je volgens Suckerpunch sneller weg dan een bliksemflits. De rest van de game zal zich afspelen in New Marais, een stad die is geïnspireerd door New Orleans.

Cole zal in deze nieuwe game ook nieuwe superkrachten krijgen, een voorbeeld is de ionic vortex, dit zal een tornado zijn die zelfs helikopters kan vernietigen. Er zullen ook nieuwe wapens zijn, zoals elektrisch geladen pijpen. Er wordt ook gehint naar een Multiplayer in inFAMOUS 2, maar dit is tot nu toe nog een gerucht. Waarschijnlijk zullen we meer over deze game te horen krijgen op de persconferentie van SONY, die deze dinsdag in Los Angeles zal plaatsvinden.

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dan heb ik nog tijd om deel 1 te checken 😀

 2.    844 XP
  thom430's avatar

  @Myx
  Zeker doen, hij is zwaar vet en voor 20 of 30 euro kan je een spel als dit niet laten liggen.

 3.    449 XP
  AT1LLA's avatar

  Kan niet wachten

 4.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  MULTIPLAYER!!!!

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  @thom430: Dat ga ik ff doen.
  Goed idee!

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  top..top..top. benieuwd naar de screens en filmpjes 😀

 7.    425 XP
  jamez's avatar

  ben benieuwd,vond deel 1 wel goed.