rendition1.img (2)

De Battlefield 1 alpha is nu al een tijdje bezig op de PS4 en PC en dat zorgt ervoor dat sommige nieuwsgierige gamers een kijkje hebben genomen in de bestanden van de game. Binnen de mappen van de game zijn vervolgens aanwijzingen gevonden voor een Premium-abonnement voor Battlefield 1. Zo vond men placeholder artwork met daarop de tekst ‘Premium’, welke straks ongetwijfeld wordt vervangen door het echte logo.

Op zowel de Battlefield 1 website als binnen de alpha-versie van de game, zijn er op dit moment nog geen directe aanwijzingen richting een Premium-abonnement, maar net als voorgaande jaren kondigt EA dit wat later aan. Bij het aankondigen van dit abonnement stelt men immers ook altijd de downloadbare content plannen voor, die nu mogelijk nog niet gereed zijn.

Meer nieuws hierover verwachten we tijdens de gamescom, alwaar EA ook een nieuwe trailer zal laten zien van Battlefield 1. De Premium service komt hoogstwaarschijnlijk niet als een verrassing voor de fervente spelers, aangezien Battlefield 3, Battlefield 4 en Battlefield: Hardline dit ook allemaal kregen.

LrtNOuS