ape_escape_2

Sony geeft tegenwoordig PlayStation 4-bezitters de kans om PS2-games op hun console te spelen. Gisteren werd Ape Escape 2 toegevoegd aan de PlayStation Store. Voor degene die de game helemaal niet kennen of benieuwd zijn hoe het spel eruit ziet in 1080p, is er een gameplay-video beschikbaar.

Ape Escape 2 is een platformgame die oorspronkelijk in 2003 in Europa werd uitgegeven. Het spel was qua verhaal vergelijkbaar met het eerste deel: Specter heeft een heel leger met apen gemaakt waarmee hij de wereld wil veroveren. Het is aan jou om daar een stokje voor te steken. Ape Escape 2 voegde wel dingen toe aan de gameplay. Zo had je in het tweede deel nieuwe gadgets om je te helpen in de diverse levels, zoals ‘The Electro Magnet’, waarmee je metalen blokken kon vangen en aan metalen oppervlakken kon hangen.

Ape Escape 2 voor de PlayStation 4 draait op een resolutie van 1080p en er zijn Trophies toegevoegd. De game wordt in de PlayStation Store aangeboden voor 9,99 euro. Ben je lid van PlayStation Plus, dan kost de game 7,99 euro.