Darkest Dungeon in september beschikbaar voor de PS4 en PS Vita

Dakrest-Dungeon-PS4-Vita

Eind 2014 werd Darkest Dungeon onthuld voor de PS4, PS Vita en PC. De game is al een paar maanden uit voor het laatstgenoemde platform en nu is eindelijk bekend wanneer de dungeon crawler voor de console en handheld van Sony uit gaat komen. Darkest Dungeon zal vanaf 27 september in de PlayStation Store te vinden zijn.

De turn-based dungeon crawler zal vooral gamers gaan aanspreken die van moeilijke games houden. Volgens velen is het niet een spel van moeten winnen, maar van moeten zien te overleven. Dat Darkest Dungeon later op de PS4 en PS Vita verschijnt is natuurlijk niet leuk, maar het heeft wel als voordeel dat er nu meer content in zit. De PC-versie heeft na de launch een aantal updates gehad en die zijn allemaal aanwezig in deze uitgaves.

Een andere leuke bijkomstigheid is dat de game Cross-buy en Cross-save ondersteunt. Koop je dus de PS4-versie, dan kun je gratis de PS Vita-versie downloaden en vice versa. Tevens kun je je savegames in de game overzetten.

Boxshot Darkest Dungeon

Darkest Dungeon

Releasedatum:
27-09-2016
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Red Hook Games
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    466 XP
  Blasphever's avatar

  Zal toch eens de reviews van de pc versie opzoeken…
  Ben wel héél benieuwd naar deze game…

 2. crew Redacteur -    2290 XP
  Sensu's avatar

  @Blasphever: Reviews voor deze game voor PC zijn erg goed. Kan persoonlijk niet wachten tot deze game uitkomt voor PS4, lijkt me super gaaf om te spelen. Heb toen wel veel let’s plays gekeken die me heel erg aanstonden, maar toen de game voor PC uit kwam was ik zelf een andere game aan het doen, waardoor ik maar besloot te wachten op de PS4 versie ^_^

 3.    466 XP
  Blasphever's avatar

  @Sensu:
  Dank! Ik denk voor de Vita versie te gaan…

Darkest Dungeon uitgesteld op de PS4 en PS Vita
Darkest Dungeon komt in de lente van 2016 naar de PS4 en PS Vita
Darkest Dungeon komt naar de PlayStation 4