vikings
Waar we eerder konden melden dat Vikings: Wolves of Midgard was aangekondigd, heeft Kalypso Media nu een teaser trailer van het spel vrijgegeven.

In de bijna anderhalf minuut durende teaser trailer, die is voorzien van een toffe soundtrack, is te zien hoe het gevechtssysteem van Vikings: Wolves of Midgard zal werken. Naast vechten met onder andere een hamer, wordt ook getoond dat er op magie gebaseerde aanvallen aanwezig zullen zijn in het spel. Vooralsnog ligt de focus van deze teaser trailer op het vechten, dus andere features krijgen we niet echt te zien.

Vikings: Wolves of Midgard zal een actie-RPG zijn, gebaseerd op de Noorse mythologie waar jij als speler de Ulfung clan bestuurt om onder andere tegen de Jotun te vechten met als doel om de Ragnarok te voorkomen en de wereld van de ondergang te redden.

Vikings: Wolves of Midgard zal begin 2017 uitkomen en Steam gebruikers krijgen bij een pre-order 15% korting en extra DLC, zoals outfits, tatoeages, baard- en haarstijlen, sieraden en clan symbolen. Het is nog niet bekend of dit allemaal eveneens voor een pre-order voor de PS4-versie geldt.