Torment: Tides of Numenera ook naar PlayStation 4

Torment tides of numenera

In 2013 verscheen er een Kickstarter-campagne voor Torment: Tides of Numenera en dit was een groot succes. De game haalde maar liefst $4,188.927 op. Het was de bedoeling dat het spel alleen voor de PC zou verschijnen, maar nu is bekend geworden dat er ook een PlayStation 4- en Xbox One-versie onderweg is. Dit is mogelijk dankzij een partnerschap met Techland Publishing.

Torment: Tides of Numenera is een RPG die zich afspeelt in ‘The Ninth World’, een wereld met een science/fantasy-achtige setting. Het verhaal zal een filosofische ondertoon kennen en de beslissingen die jij maakt zullen gevolgen hebben in de game. Je keuzes gaan alleen dieper dan kiezen voor het goede of het kwade. In Tides of Numenera zal je ook verschillende puzzels tegenkomen en gebruik moeten maken van stealth.

De PlayStation 4-versie van het spel zal tegelijk met de PC-versie in de winkel liggen. De voorlopige ‘release window’ is het eerste kwartaal van 2017. Torment: Tides of Numenera zal over twee weken tijdens de gamescom voor het eerst aan het publiek worden getoond.

Boxshot Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera

Releasedatum:
28-02-2017
Genre:
Adventure-RPG
Uitgever:
Techland Publishing
Ontwikkelaar:
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren
Update verschenen voor Torment: Tides of Numenera
Torment: Tides of Numenera launch trailer zet gelijk de toon
Review: Torment: Tides of Numenera
Verhaal van Torment: Tides of Numenera uit de doeken gedaan in nieuwe trailer