E3 2010: Nieuwe Personality+ feature te zien in Developer Diary FIFA 11

Ondanks klachten dat iedere FIFA game hetzelfde zal zijn komt EA altijd wel met minimaal een of twee, al dan niet grote, vernieuwingen. Dé vernieuwing van FIFA 11 moet de Personality+ feature worden.

Personality+ moet er voor gaan zorgen dat de spelers in de game echter lijken te reageren. Ieder speler heeft zijn eigen manier van handelen, zo zal bijvoorbeeld Didier Drogba vooral op kracht spelen, terwijl een meer technische speler als Carlos Tevez meer trucjes gebruiken.

In de Developer Diary, die een halve dag voor de start van de EA persconferentie is vrijgegeven, wordt deze feature door middel van voorbeelden geshowt. Op de EA persconferentie wordt er meer informatie over FIFA 11 verwacht. Hieronder kan je de Developer Diary bekijken.

Bron: MediaKick

 1.    585 XP
  P_layboy_PV_'s avatar

  Die van de keepers ben ik het iig mee eens, normaal bleef die gewoon staan omdat die wist dat de bal aangeraakt zou worden

 2.    133 XP
  Kaiwa's avatar

  Wat een ongelovelijk slecht idee zeg. Dit moet vet unbalanced worden, vooral in multiplayer. Krijg je weer van die Real madrid versus Real madrid online wedstrijden.. Ach ik speel toch al geen voetbal spellen meer sinds Fifa 98 🙂

 3.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  PES 11 ziet er toch beter uit.
  Niet dat ik een PES fanboy ben, maar
  ik vind PES 11 er toch mooier uitzien.

 4.    98 XP
  Ely's avatar

  @Vinyl Vonna:
  Hoe kan jij dat nou weten? De games zijn nog niet uit.. Vooral geen fanboy hoor als je die uitspraak al zegt voor dat de game uit is.

 5.    150 XP
  amstel's avatar

  #3 gek he? vooral omdat het wireframe is met low poly modellen, ben je nou echt zo scheef dat je dat niet ziet?

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ik vind dat ze dit niet echt hoeven te doen ze kunnen beter de gameplay beter maken zoals mooier passen en schoten op goal en de uiterlijk van de game !

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  nu wordt het verschil tussen de teams wel heel groot, vooral online ga je dit merken