REVIII
Eerder deze week ontstond er nogal wat commotie in het reactiegedeelte onder onze Resident Evil VII preview. Een aantal mensen vonden de titel van het artikel nogal misleidend, aangezien het spelen van een teaser – minder nog dan het spelen van een demo – niet meteen gelijk staat aan een kant en klare blik op het eindproduct. En terwijl we onze keuze toch ergens kunnen verantwoorden – de titel van de teaser bevat niet voor niets de woorden ‘Resident Evil VII’, laten we dat vooral niet vergeten – kunnen we de verontwaardiging ergens ook wel een beetje begrijpen. Dit is dan ook het uitgelezen moment om een mea culpa te slaan en toe te geven dat we, om elke vorm van controverse te vermijden, voor een andere titel hadden moeten kiezen.

Maar goed, gedane zaken nemen geen keer en de Resident Evil VII teaser – ook wel bekend onder de naam Resident Evil VII: Beginning Hour – mag zeker besproken worden, wat dit keer absoluut niet gebeurde in de comments onder de preview. Daarom vragen we jullie nu rechtstreeks op de man af wat jullie van de teaser vonden. Veelbelovend of teleurstellend? Een aangename frisse wind of juist teveel verandering om goed te zijn? En laten we daar meteen ook maar een uitbreiding aan vast hangen: denken jullie dat deze speelbare teaser representatief zal zijn voor het eindproduct? Wordt dit de radicale koerswijziging die Resident Evil nodig heeft of zal de uiteindelijke game er héél anders uitzien? Wat lijkt jullie precies het beste?

Deze week lezen we hier dus graag jullie ongezouten mening over Resident Evil VII: Beginning Hour, al mag je daar gerust een droomscenario voor het eindproduct aan vastkoppelen. We willen immers maar al te graag weten wat volgens jullie precies het verband zal zijn tussen de teaser en de hoofdgame. Want één ding staat vast: die laatste kan hier niet snel genoeg zijn!