Schermafbeelding 2016-08-05 om 15.39.18

Take-Two heeft vandaag haar laatste kwartaalcijfers gepresenteerd aan de aandeelhouders van het bedrijf en zoals altijd kwam hierna ook een vragenronde. In deze vragenronde kwam, hoe kan het ook anders, onder andere Rockstar Games naar voren. Het is al geruime tijd stil rondom nieuwe games van de ontwikkelaar die ons games als Red Dead Redemption en GTA V heeft gebracht. Momenteel is Rockstar dan ook vooral publiekelijk bezig met de talloze GTA Online updates als onderdeel van GTA V.

Er zijn amper geruchten over waar Rockstar nu precies mee bezig is en alhoewel een nieuwe Red Dead een voor de hand liggende titel is, hebben we hier nog altijd geen zekerheid over. De laatste eigenlijke release als het gaat om een nieuwe game was GTA V, die op 17 september 2013 uitkwam voor de PS3 en Xbox 360. Later kwam GTA V ook uit op de PS4 en Xbox One, op 18 november 2014 en op 14 april 2015 voor de PC.

Strauss Zelnick, CEO van moederbedrijf Take-Two Interactive, sprak erg kort over Rockstar tijdens de vragenronde. Hij vertelde dat Rockstar momenteel hard aan het werk is en dat ze bezig zijn met een aantal toekomstige projecten die snel aangekondigd zullen worden. Opvallend hierbij is dat hij in meervoud spreekt, wat duidt op het feit dat er minstens twee games aan zitten te komen van Rockstar.

“Rockstar Games also is hard at work on some exciting future projects that will be revealed soon.”