Dat Overwatch een enorm succes genoemd mag worden, dat is inmiddels wel duidelijk. De shooter van Blizzard kwam ruim twee maanden geleden uit en werd ontzettend goed ontvangen met zeer lovende reviews. Binnen afzienbare tijd waren er al erg veel spelers actief en verbrak de game verschillende verkooprecords. De meest recente cijfers die Activision Blizzard heeft vrijgegeven maken alles alleen nog maar indrukwekkender.

Het bedrijf heeft namelijk onthuld dat Overwatch inmiddels wereldwijd meer dan 15 miljoen spelers heeft. Ter vergelijking, iets meer dan een week na de release waren dit er zeven miljoen. Het huidige aantal spelers draait om zowel fysieke als digitale exemplaren van de game. Ook telt men wel meerdere spelers die met hetzelfde exemplaar van de game spelen mee. Hoeveel keer Overwatch dus precies over de toonbank is gegaan is onduidelijk, maar desalniettemin blijft een spelersaantal van 15 miljoen erg indrukwekkend.

Activision Blizzard heeft ook niet bekendgemaakt hoe deze 15 miljoen spelers over de verschillende platforms waarop Overwatch uit is (PlayStation 4, Xbox One en PC) zijn verdeeld. Overwatch is overigens ook buiten het Westen een groot succes. In China is het namelijk de snelst verkopende PC game ooit en daarmee is Diablo III daar van de troon gestoten.