ps4neo

Afgelopen nacht zijn de uitnodigingen de deur uitgegaan voor de PlayStation Meeting in New York, waar de PlayStation 4 Neo hoogstwaarschijnlijk eindelijk wereldkundig gemaakt zal worden. De laatste tijd hebben we veel geruchten voorbij zien komen over de PS4 Neo en de definitieve onthulling is nu dan ook eindelijk in zicht.

Aangezien Sony de PS4 Neo al bevestigd heeft, kunnen uitgevers ook alvast het één en ander melden over de komst van de verbeterde PS4. Zo liet Bethesda weten erg enthousiast te zijn over de komst van de PS4 Neo. Het hebben van krachtigere en robuustere hardware is erg fijn volgens de uitgever, ze zijn daarom een groot fan van de PS4 Neo, zo vertelde Bethesda’s Pete Hines.

Bethesda is niet de enige uitgever die erg blij is met de komst van de PS4 Neo. Electronic Arts gaf eerder al aan dat de console fantastisch is voor de industrie en Take-Two ziet het als een geweldige uitdaging voor ontwikkelaars.

“I think that kind of stuff is great. I mean, having more robust hardware is … We’re big fans of it.

What that does for us, I mean, right now it’s all talk, right. They [Microsoft and Sony] are not out and we’re still early days on it. It remains to be seen exactly what impact it has.”