MrRobot
Mr. Robot is een populaire TV-serie waarin Rami Malek schittert in de hoofdrol van Elliot Alderson. Hem zagen we eerder overigens al in een game terug, namelijk Until Dawn waarin hij de rol van Joshua vertolkte.

Er is enige kans dat hij weer terugkeert in een game, want Telltale Games heeft een teaser op Facebook en Twitter geplaatst die hint naar iets rondom Mr. Robot. In de TV-serie is er een groot bedrijf dat E-Corp heet en dit bedrijf speelt een belangrijke rol in het verhaal.

Zo heeft dit fictieve bedrijf zelfs een eigen commercial dat draait om een nieuwe applicatie, namelijk E-Corp messenger voor iOS en Android, welke volgende week gelanceerd gaat worden. Wat is dan de link met Telltale Games? Wel, deze commercial heeft de ontwikkelaar via haar social media kanalen gedeeld.

Dit delen is handmatig gedaan, waardoor de indruk ontstaat dat Telltale Games met iets bezig is rondom Mr. Robot. Telltale Games gaf overigens onlangs nog aan dat ze een andere grote licentie hadden binnengehaald en dat zou zomaar eens Mr. Robot kunnen zijn.

Wellicht dat we volgende week tijdens de gamescom meer gaan horen.